Fără educație totul este în zadar

Misiunea noastră

De a crea uneltele potrivite pentru a inlesni auto-educația (En: self-educate) în așa fel încât oricărei persoane din lume să îi fie cât mai ușor să creeze și să-și împărtășească cunoștiințele sale, iar pe de alta parte oricărei persoane din lume să-i fie cât mai ușor să afle și să învețe singur(ă) cum să-și facă o viață mai bună, mai prosperă și mai împlinită.

Viziunea noastră

Ne dorim să creștem extrem de mult gradul de auto-educație în România, să facilităm accesul la auto-educație și să sprijim orice persoană ce dorește să se dezvolte și să-și ajute semenii, să poată facă acest lucru, pentru a face din țara noastră un loc din care nimeni nu vrea să mai plece.

Dan Pascu
Fondator heme.ro

Viața mea s-a schimbat complet când am înțeles că nu există nicio limită și ca totul poate fi realizat.

Pentru mai bine de 30 de azi am avut o viață monotonă, ca a majoritații oamenilor din ziua de astăzi. Însă ea s-a schimbat complet în momentul în care am realizat că eu sunt singura persoană reponsabilă pentru a-mi face viața cât îmi doresc eu să fie de frumoasă.

Iar din acel moment am început o călătorie extraordinară, în care am alături de mine cărțile, cursurile și resursele de dezvoltare personală, business și educație, ce m-a ajută în fiecare zi să-mi stabilesc și să-mi indeplinesc țelurile deosebite ce mi le-am propus, pentru mine, familia mea și pentru a ajuta cât mai mulți oameni din jurul meu.