14-day Challenge for Prosperity and Money Mindset

💌 Am creat acest program pentru a te ajuta la intarirea mindsetului legat de bani si a inlocui vechile credinte limitative, cu unele noi, mai sanatoase .


✅ Este exclusiv online, 

✅ Ai 14 videouri 

✅ Vei primi tehnici puternice, dar si complexe care te vor ajuta sa iti depasesti limitele mentale legate de bani si abundenta (in orice arie din viata ta), pe care le vei putea folosi toata viata.

✅ Programul acesta este exclusiv pentru a te ajuta la intarirea mindsetului legat de bani, se refera la credinta ta, trairile tale intrerioare despre bani, ce ai internalizat in atatia ani legat de subiectul bani.


Formular comandă

Anca Pascu

Anca Pascu

Sunt Anca Pascu - Antreprenor, Success Life & Business Coach

Am o experienta de peste 25 de ani in rezolvarea problemelor reale ale oamenilor, cele care tin de dezvoltarea lor si de ceea ce ii framanta, si 19 ani de experienta in business (vanzari, banking, afaceri online, imobiliare, telecom, software, travel). 

Cu toate ca am activat in multe domenii si am multe pasiuni, cea mai mare pasiune a mea ramane sa ajut oameni. Sa ii ajut sa isi descopere potentialul, sa fie cea mai buna varianta a lor si sa creasca atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional, construind afaceri, cariere si vieti prospere. 

0744476707