28 de zile pentru o viata echilibrata si implinita

Am creat acest program pentru ca sa navighezi mai usor aceasta perioada dificila si sa-ti recapeti linistea interioara si motivatia de a-ti atinge toate obiectivele. 

Cu tehnicile si metodele extraordinar de puternice pe care le-am pregatit pentru tine vei vedea ca nu este imposibil sa scapi de stres, anxietati si griji pentru a te bucura de o viata frumoasa, asa cum meriti. 

Programul se desfasoara exclusiv online, incepand cu 21 mai, si vei gasi zilnic o noua tehnica si o meditatie.

Tot atunci vei primi acces si la un grup privat in Facebook unde vom tine cele 3 webinarii LIVE si unde ne vei putea adresa intrebari.

Tot pe grupul de Facebook vom sta si de vorba zilnic, vom verifica impreuna temele si vom raspunde la toate intrebarile care apar.

In acest fel, vei parcurge cei 28 de pasi catre o viata echilibrata si implinita din confortul propriei tale case.

Tot ce vei invata pe parcursul acestor 28 de zile te va ajuta:

- sa ai in sfarsit control asupra tuturor domeniilor vietii tale

- sa obtii mai mult echilibru in viata personala si profesionala

- sa iti intelegi mai bine nevoile si valorile 

- sa profiti de orice oportunitate

- sa te concentrezi mai bine si sa fii mult mai productiva

- sa te bucuri de relatii frumoase si implinite

- sa ai grija de sanatatea ta fizica, mentala si emotionala

- sa ai mai multa incredere in tine, un mindset pozitiv si mai multa claritate

Nu uita ca inregistrarile tuturor webinariilor, materialele pe care le primesti, precum si toate celelalte bonusuri si beneficii, sunt ale tale pe viata. Poti reveni asupra lor ori de cate ori simti nevoia de un refresh, le poti analiza rand pe rand.

Dupa cum ai citit si pe pagina programului, poti beneficia de el complet gratuit daca ne faci dovada parcurgerii integrale a acestuia:

- daca dupa cele 28 de zile ne trimiti toate temele si exercitiile si vedem in platforma ca ai ascultat toate cele 28 de meditatii, cu tot dragut iti vom returna depozitul platit pentru a-l putea accesa

- Atentie: poti cere returnarea banilor in maximum de 3 zile dupa incheierea programului

Iti multumesc ca faci tot ce tine de tine ca sa ai o viata mai echilibrata si mai implinita si in momente dificile si grele.

Formular comandă

Anca Pascu

Anca Pascu

Sunt Anca Pascu - antreprenor, business & life coach si pasiunea mea cea mai mare este sa ii ajut pe oameni sa se dezvolte atat personal, cat si profesional, intr-un timp scurt, punandu-la la dispozitie tehnici si instrumente foarte puternice si practice cu care isi pot schimba in bine viata, devenind cea mai buna versiune a lor.

0744476707