Antreprenorii Viitorului

Antreprenoriatul este, deseori, pus pe un piedestal. Mulți tineri sunt încurajați, de la o vârstă foarte fragedă, să pună bazele propriului business atunci când vor crește. Cu toate acestea, calea către a deveni un antreprenor plină de provocări. Doar jumătate din businessurile noi ating cinci ani sau mai mult.

La Antreprenorii Viitorului 2023 reunim antreprenorii români care mută munți, în cadrul unor sesiuni efervescente! Fondatori, antreprenori, tineri entuziaști care au pus bazele unor startup-uri de succes, manageri, investitori, business angels sau consultanți, vin în aceeași sală, creând o oportunitate excelentă de networking și accelerare a business-ului.


DE CE SĂ PARTICIPI?

Antreprenoriatul poate fi cea mai frumoasă meserie din lume, dar și una dintre cele mai dure. Dacă te gândești să pui pe picioare o afacere, află de la cei care schimbă lumea cu ideile lor cum să dezvolți businessului.

AUDIENȚA

Evenimentul se adresează celor care doresc să facă pasul spre antreprenoriat, antreprenorilor la început de drum și tuturor celor cu experienta, care vor să ia pulsul noului val din businessul românesc.

SPEAKERI

Panelul de speakeri reunește antreprenori din noul val, care au lansat businessuri bazate pe inovație, și consultanți de business care ajută startup-uri și companii antreprenoriale să se dezvolte și să fructifice oportunitățile locale și internaționale.

Formular comandă

Revista BIZ

Revista BIZ

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

0723443150