Anuarul Directorilor de Marketing 100+Marketing, ediția 2022

Un proiect editorial unic pe piața de publishing din România, cartea reunește peste 130 de profesioniști din peste zece industrii, printre care telecom, auto, FMCG, retail, farma și domeniul financiar bancar.


Anuarul cuprinde profilurile celor peste 100 de profesioniști, cu date despre parcursul lor profesional, experiența în marketing și brandurile coordonate.

Formular comandă

Revista BIZ

Revista BIZ

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

0723443150