APPLY HR Conference

Raise the leaders of the future! APPLY este un eveniment interactiv, dedicat tuturor liderilor curajoși din domeniul resurselor umane, care vor să se detașeze de mediile de lucru tradiționale și să se adapteze la o viață mereu în mișcare.


Formatul fresh, conturat în jurul unor sesiuni ce alternează prezentările, dezbaterile și momentele de live Q&A, îi întâmpină pe participanți în căutarea perpetuă a acelui „professional purpose” și oferă modalități prin care să creeze oportunități de învățare personalizate pentru fiecare angajat.


Eveniment dedicat Directorilor de Resurse Umane, Recruitment Managers, Talent Acquisition Managers, Headhunters, CEOs, Antreprenorilor, Consultanților

Formular comandă

Revista BIZ

Revista BIZ

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

0723443150