Best Marketing 2023 - Key Marketing Trends

Best Marketing Conference 2023, evenimentul de referință pentru specialiștii în marketing, revine pe 24 aprilie 2023, cu o noua ediție care va pune accent mai mult ca oricând pe soluții practice, idei noi și studii de caz relevante pentru oamenii de marketing din companii de toate mărimile.

Vom afla ce metode au găsit specialiștii marcomm și cum s-au reinventat brandurile.


DE CE SĂ PARTICIPI

Conectează-te la mințile creative și curajoase din marketing, comunicare și advertising și discută cu lideri din industrie despre provocările și oportunitățile care se întrevăd acum la orizontul industriei de marcom.


AUDIENȚĂ

Specialiști în marketing, publicitate și comunicare, advertising spenders, participă la Best Marketing pentru a afla cum se adaptează brandurile la noua realitate. Este timpul să regândim strategiile!


SPEAKERI

Ascultă-i pe liderii din marketing, publicitate și comunicare, dar și pe managerii de top din domeniile creative, pentru a afla ce așteaptă consumatorii de la branduri în această perioadă și cum să-ți gestionezi brandul în timp de criză.

Formular comandă

Revista BIZ

Revista BIZ

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

0723443150