Biz Innovation Forum

INOVAȚIE FĂRĂ LIMITE: CONSTRUIM VIITORUL AFACERILOR!


Lumea din jurul nostru este rezultatul unei evoluții continue baza­te pe inovație, iar tehnologiile dezvoltate în ultimii ani ne-au schimbat radical viața și ne-au ajutat să trecem cu mult mai bine peste obstacolele fără pre­cedent ridicate de pandemie.

Conceptul de inovație se referă la o schimbare făcută într-un domeniu sau într-un sistem, în scopul de a-i îmbunătăți calitățile sau pentru a crește productivitatea.

Biz Innovation Forum oferă acces la profesioniștii care te pot ghida în noul univers în care ne desfășurăm activitatea. Află cum folosești inovațiile pentru a oferi utilizatorilor experiențe care răspund nevoilor și stilului lor de viață!PROGRAM


9.30 – 10.00 Înregistrare participanți

10.00 – 11.45 SESIUNEA I: HOW LEADERS INNOVATE

Este motorul companiilor de succes de orice dimensiuni, de la corporații conduse de manageri vizionari, la companii mici și startup-uri care pot profita de flexibilitatea lor pentru a fi mereu în fruntea valului de noi tehnologii. Dar inovația nu presupune doar creativitate și deschidere la nou, ci și disciplină în implementare, precum și o nouă viziune la nivel de leadership. Cum reușesc companiile să stimuleze și apoi să implementeze cu succes inovațiile care schimbă lumea.

LEADERSHIP FOR THE FUTURE. Cum arată liderii care creează viitorul.

DIGITAL TRANSFORMATION. Cât de digitalizată este compania ta?

INNOVATE FROM ANYWHERE. Cum inovezi în echipă în era remote work.

BUILDING A CULTURE OF INNOVATION. Cum creezi un mediu propice pentru apariția de idei inovatoare.

DESIGN THINKING. Rezolvarea problemelor complexe printr-o abordare diferită.

FUTURE-PROOFING YOUR BUSINESS. Cum pregătești organizația pentru a face față schimbărilor rapide aduse de tehnologie

BUSINESS INTELLIGENCE.

 11.45 – 12.15 COFFEE BREAK

 12.15 – 13.30 SESIUNEA II: ARTIFICIAL INTELLIGENCE IN THE REAL WORLD

Revoluția AI este în plină desfășurare și impactul său la toate nivelurile va fi transformațional. Iar cel mai ușor mod de a prezice viitorul este să-l creezi. Vino să cunoști inovatorii care folosesc deja cu inteligența artificială pentru a schimba felul în care gândim, implementăm și dezvoltăm businessurile.

  • ADVANCED ARTIFICIAL INTELLIGENCE. Cum arată viitorul AI?
  • ETHICS IN THE AI AGE. Implementarea etică și responsabilă a noilor tehnologii.
  • NEXT LEVEL INNOVATION. Soluții de inteligență artificială pentru compania ta.
  • EDGE COMPUTING. Cum procesarea datelor mai aproape de sursă crește viteza, eficiența și securitatea aplicațiilor smart tech.

 13.30 – 14.00 COFFEE BREAK

 14.00 – 15.45 SESIUNEA III: SMART SUSTAINABILITY

Companiile inteligente încorporează tehnologia și inovația în domeniul sustenabilității la toate nivelurile businessului, de la sursele de energie folosite, la noi procese de producție, fără a uita de schimbarea culturii organizaționale, totul pentru a deveni lideri în noua realitate ESG. Află cum poți construi un viitor sustenabil pentru organizația ta.

  • SUSTAINABLE TECH. Cum gândești și implementezi noi tehnologii sustenabile
  • GREEN INNOVATION. Trendurile și tehnologiile durabile care modelează viitorul
  • CLIMATE RESILIENCE. Strategii inovatoare pentru adaptarea la schimbările climatice
  • SMART INVESTMENTS. Investițiile verzi, cadrul favorabil pentru businessuri responsabile

Formular comandă

Revista BIZ

Revista BIZ

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

0723443150