Biz PR Conference & Awards 2023. Topul agențiilor de PR din România

Aflată la cea de-a treisprezecea ediţie, Biz PR Awards 2023 reunește cei mai buni specialişti din domeniu, de la care vom afla ce transformări s-au produs pe parcursul ultimului an și cum se adaptează industria de comunicare la noul context de business.

Află alături de cei mai buni specialişti din domeniu tendinţele care modelează PR-ul viitorului şi reperele care dau tonul schimbării!

Formular comandă

Revista BIZ

Revista BIZ

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

0723443150