Biz Sustainability Awards 2023

La a treia ediție, Biz Sustainability Awards stabilește agenda celor mai bune proiecte în CSR și le pune în centrul atenției pe cele din ultimul an. Evenimentul celebrează proiecte, companii, persoane fizice și organizații a căror activitate este dedicată sprijinirii comunităților durabile.

În timpul unei Gale unice, oferim liderilor de afaceri scena pentru a-și împărtăși strategiile de inovare, cele mai bune practici și ideile de impact care au făcut o diferență reală.

Formular comandă

Revista BIZ

Revista BIZ

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

0723443150