De la Obiectiv la Rezultat - Iasi 2024

Te afli în locul potrivit, în care poţi învăţa elementele esenţiale ale unui drum plin de succes în viaţă.

Seminarul De la Obiectiv la Rezultat (DOR) este gândit special pentru ca tu să dobândeşti uneltele absolut necesare succesului tău pe termen LUNG!

Sistemul DOR - cei 4 paşi esenţiali pentru succes pe termen lung, este rezultatul a 20 de ani de studiu, practică, încercare-eroare şi creştere graduală.

Este un sistem garantat, în sensul că parcurgerea celor 4 paşi îţi aduce rezultatele pe care ţi le doreşti în mod sigur.

Fiecare pas în parte este valoros în sine, însă parcurgerea celor 4 paşi are efect cumulativ şi te duce la nivelul următor în viaţă, indiferent de nivelul la care te găseşti acum.


Ce primești concret când participi la DOR:

 1. Cum să alegi cel mai important obiectiv pentru viitorul tău.
 2. Cum să elimini factorii sabotori și tendința de a amâna deciziile.
 3. Instrumente pentru refocalizarea atenției.
 4. Instrumente cu care îţi amplifici productivitatea.
 5. Mecanismul de decizie cu care îți alegi ce acțiuni să faci.
 6. Cum te organizezi cu segmente de productivitate și relaxare.
 7. Cum să te comporți ca un expert atunci când îți faci lista cu obiective.
 8. Cum îți alegi mentorii care se potrivesc cel mai bine cu personalitatea ta.
 9. Ce să schimbi la lista ta de obiective ca să-ţi dublezi șansele de succes.
 10. Cum să te bucuri de ajutorul grupului de mastermind ca să câștigi motivație personală.
 11. Cel mai important ingredient pentru transformarea obiectivelor în rezultate: care este atitudinea potrivită când îți faci lista de obiective pe termen mediu şi lung.Program sâmbătă 17 Februarie

09:00 - 09:30 - Primirea participanților

09:30 - 14:00 - Workshopul ”De la Obiectiv la Rezultat”


Formular comandă

Andy Szekely

Andy Szekely

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 

Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.

Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).

0730114466