Depaseste blocajele din copilarie in 14 zile

Am dezvoltat acest program pentru ca toti avem aceleasi nevoi in copilarie si atunci cand acestea nu sunt indeplinite de persoanele care ne-au crescut, duce la dezechilibre emotionale si suferinta continua in viata de adult.

Cu tehnicile si metodele puternice pe care le-am pregatit, vei descoperi ca poti depasi fricile si credintele limitative care au originile in copilarie. Acest lucru iti va permite sa-ti creezi propria fericire si sa te bucuri de echilibru si implinire in toate domeniile vietii tale, asa cum merita cu adevarat.

Pe parcursul acestui program, vei invata:

  • Cum sa gasesti echilibru si pace interioara
  • Cum sa depasesti credintele limitative care iti impiedica cresterea personala
  • Cum sa te eliberezi de emotiile distructive care iți afecteaza bunastarea
  • Cum sa te conectezi mai bine cu tine insuti
  • Ce sa faci in situatii dificile
  • Puterea cuvintelor si cum le poti folosi în avantajul tau
  • Cum sa echilibrezi relatia cu parintii tai
  • Cum sa transformi pozitiv relatile tale cu ceilalti prin vindecarea ranilor relationale din copilarie

Iti multumesc ca ai luat initiativa de a-ti crea propria fericire si nu mai permiti blocajelor din copilarie sa-ti afecteze viata de adult.


ANGAJAMENT

 

Persoanele cu epilepsie sau orice persoana aflata sub medicatie anxiolitica nu trebuie sa participe la acest curs. 

Informatiile, tehnicile, metodele si recomandarile pe care le facem nu au intentia de a constitui consiliere medicala. 

Prin cumpararea acestui curs declar ca accept aceste conditii si imi asum raspunderea pentru propriul proces de vindecare emotionala. 

Inteleg faptul ca acest curs imi ofera instrumente si ca progresul depinde intr-o mare masura de propria mea motivatie si de participare.

Formular comandă

Anca Pascu

Anca Pascu

Sunt Anca Pascu - Antreprenor, Success Life & Business Coach

Am o experienta de peste 25 de ani in rezolvarea problemelor reale ale oamenilor, cele care tin de dezvoltarea lor si de ceea ce ii framanta, si 19 ani de experienta in business (vanzari, banking, afaceri online, imobiliare, telecom, software, travel). 

Cu toate ca am activat in multe domenii si am multe pasiuni, cea mai mare pasiune a mea ramane sa ajut oameni. Sa ii ajut sa isi descopere potentialul, sa fie cea mai buna varianta a lor si sa creasca atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional, construind afaceri, cariere si vieti prospere. 

0744476707