Devos 11 - Evenimentul Premium de Business Networking

Evenimentul Premium de Business Networking


Transformă provocările afacerilor în familie într-o mină de aur!

Ești antreprenor și simți că ai familia la birou sau biroul în familie? Atunci știi că lucrurile pot deveni... complicate.

A conduce o afacere de familie poate fi ca un roller-coaster emoțional. Pe de o parte, ai încrederea și suportul membrilor familiei. Pe de altă parte, conflictele personale și stresul pot să apară când te aștepți mai puțin, punând în pericol atât relațiile de familie, cât și afacerea.

Dar ce-ar fi dacă ți-am spune că există un mod de a transforma aceste provocări în oportunități?La evenimentul nostru, nu vei găsi doar teorie și povești de succes lustruite. Vei întâlni oameni reali, cu sfaturi practice și experiențe autentice, care te vor ajuta să transformi aceste provocări în adevărate oportunități.

Într- o singură zi, vei avea șansa să te conectezi cu experți și antreprenori care au transformat tensiunile și provocările în combustibil pentru succes. Vei pleca nu doar cu idei noi, ci și cu conexiuni valoroase care te vor ajuta să îți îmbunătățești afacerea și viața de familie.

Dacă ești gata să treci de la stadiul de "supraviețuire" la cel de "înflorire" în afacerea ta de familie, te așteptăm la eveniment să schimbăm ”jocul” împreună.

Formular comandă

Devos

DEVOS creează pentru antreprenorii români contexte de învățare, interacțiune, colaborare, informare și ajutor reciproc. Astfel, aceștia își dezvoltă afacerile, dar participă și la consolidarea comunităților antreprenoriale locale, regionale și naționale

0700000000