Extraordinary Women Gala

MEET THE WORKPLACE WARRIORS WHO DEFY STEREOTYPES AND CHANGE THE WORLD!

Extraordinary Women Gala este evenimentul in cadrul caruia celebram si premiem femeile lider din companii, reprezentante ale brandurilor recunoscute, dar şi proiectele generate de femei care au facut si continua sa faca o diferenta in mediul de afaceri romanesc, cultură, sport, media sau lifestyle.

Femeile care s-au afirmat în domeniul in care activează vor impartasi povestile lor si insight-uri pentru a ajuta și alte femei sa devina veritabile modele in domeniul ales.

📍Join us to refresh your mindset, redefine your purpose and redesign your life

Formular comandă

Revista BIZ

Revista BIZ

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

0723443150