Festivalul Silvoiței - editia a III-a

Perfect pentru familii cu copii.

Zeci de activități în natură pentru copii, zonă de foodcourt cu mâncare adevărată și piață cu produse locale numai bune de dus acasă pentru iarnă.

Mii de porții de Silvoiță dar și Gulaș, Plăcinte, Sarmale și alte bunătățuri. Piață de produse locale crescute organic și procesate în mod tradițional, produse cu grijă chiar de fermierii locali din Vultureni. Ți-am făcut poftă?

Hai la Vultureni în 25-26 septembrie și trăiește un weekend de conectare la natură, gusturi autentice și distracție cu oameni dragi. Festivalul Silvoiței ediția a III-a înseamnă 48 de ore în care orașul și satul se întâlnesc pentru a sărbători recolta reușită a anului!

Hai cu prietenii!

Hai cu copiii - Oferă-le cadou o zi în care nu trebuie să stea cu nasul în telefon! Joacă cu animale, drumuri cu căruță, alergare pe baloți de fân, ateliere creative: niciun piticot nu se va plictisi la Vultureni!

Formular comandă

La Vultureni

La Vultureni este o Asociație non profit care reunește horticultori, fermieri, artiști, producători și crescători de animale din comuna Vultureni.

0720060600