Future Trends Festival 2023

Future Trends Festival este primul festival care ia pulsul tendințelor și aduce în prim-plan tot ce este nou, inovator și de impact în viitor. Festivalul va identifica și dezbate fiecare tendință care va capta atenția consumatorilor, a întreprinderilor, a lumii sociale, politice și culturale.


Adunăm cei mai buni futuriști și cei mai respectați profesioniști pentru a discuta despre cum se schimbă digitalul, ce sunt noutăți în videoclipuri și care sunt domeniile fierbinți în rețelele sociale.


Toate formatele, de la Youtube, Instagram și Facebook la Stories, Reels, TikToks, la live streaming, VR și realitate augmentată sunt luate în considerare și analizate, pentru a vedea de ce au succes și cum pot avea impact în strategiile de comunicare și afaceri.


Vei afla care sunt strategiile eficiente de promovare în rețelele sociale. Dezbatem cele mai bune campanii din ultimul an și vei afla care sunt tedințele pentru 2023.

Formular comandă

Revista BIZ

Revista BIZ

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

0723443150