Gala SuperTeach 2023

Cu mare bucurie și entuziasm, te invităm la Gala SuperTeach 2023, unde pentru prima dată pe scena Teatrului Național București, triunghiul educației „copil – părinte – profesor” va juca rolul actorului principal în educație. 

Într-un cadru unic de spectacol, în aplauzele voastre, vom pune în lumina reflectoarelor elevi, dascăli și părinți cu mentalitate deschisă care au dovedit că se poate face și o altfel de școală în România, una bazată pe implicare, creativitate și învățare continuă în scopul dezvoltării potențialului fiecărui copil pentru viitor. 

Noi avem încredere că putem transforma școala românească împreună, prin colaborare, empatie, atenția la nevoile și obiectivele celorlalți pentru că Mentalitatea Deschisă înseamnă comunicare și inițiativă. 

Când: luni, 16 octombrie, începând cu orele 18:30

Unde: Teatrul Național București - Sala Studio

Rol principal: educația

Distribuție: elevi, părinți, profesori

Te invităm cu drag și emoții să vii alături de noi la a V-a ediție a Galei SuperTeach, luni, 16 octombrie 2023, de la ora 18:30. Te așteptăm în Sala Studio cu multe surprize și momente de neuitat!

Formular comandă

Super Teach

SuperTeach este proiectul care promovează centrarea pe nevoile elevilor și formarea cadrelor didactice după principiile mentalității deschise. SuperTeach este inițiat de Asociația SuperTeach cu sprijinul Fundației Romanian Business Leaders, EDUCATIVA și al Institutului Dezvoltării Personale. 

0700000000