Haute Culture Magazine

Revista își propune să coaguleze o comunitate puternică de oameni care au ceva de spus. Cu opinii documentate mergând de la societate și modă până la lux, relaxare sau exercițiul uitat al bunătății, membrii „board”-ului Haute Culture vor reprezenta oglinda revistei și reperele care conturează conținutul fiecărui număr al publicației.


Din board-ul revistei fac parte: Diana Cosmin – Curator, Sonia Argint – Lifestyl Blogger, Noemi Meilman – Creative PR, Mara Coman – Lifestyle Journalist, Ana Bîtu – Creative Communicator, Cristina Stănciulescu – People Person, Ovidiu Mureșanu – Digital Gentleman, Constantin Bacheș – Owner & Publisher Misterwatch Magazine, Herwatch Magazine.

Formular comandă

Revista BIZ

Revista BIZ

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

0723443150