PEOPLE OF HAUTE CULTURE

Așa cum HAUTE CULTURE BY BIZ este exact revista pe care ne-am fi dorit s-o găsim pe piață, PEOPLE OF HAUTE CULTURE este genul de eveniment la care ne-ar fi plăcut și nouă să participăm.

Așadar, am decis să-l inventam, pentru comunitatea HAUTE CULTURE.

Pornind de la valorile și principiile noastre, am invitat alături de noi - pe scenă și în sală - oameni care oglindesc toate aceste valori.


Formular comandă

Revista BIZ

Revista BIZ

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

0723443150