POTI sa depasesti BLOCAJELE din COPILARIE in DOAR 28 de zile

Am creat acest program pentru ca toti avem aceleasi nevoi in copilarie si cand ele nu sunt asigurate de persoanele care ne-au crescut, duc la dezechilibre emotionale si la suferinta care se perpertueaza in viata de adult.

Cu tehnicile si metodele extraordinar de puternice pe care le-am pregatit pentru tine vei vedea ca poti scapa de fricile si credintele limitative care se trag din copilarie, astfel incat sa poti sa iti creezi propria ta fericire si sa te bucuri de echilibru si implinire, in toate domeniile vietii tale, asa cum meriti. sa

Programul se desfasoara exclusiv online, incepand cu 19 octombrie, si vei gasi zilnic video/audio cu tehnici practice care te vor ajuta sa iti rezolvi problemele pe care le ai din copilarie.

Tot atunci vei primi acces si la un grup privat in Facebook unde vom tine cele 4 webinarii LIVE si unde ne vei putea adresa intrebari.

Tot pe grupul de Facebook vom sta de vorba zilnic si vom raspunde la toate intrebarile sau nelamuririle care apar.

In acest fel, vei parcurge cei 28 de pasi catre o viata echilibrata si implinita din confortul propriei tale case.

Tot ce vei invata pe parcursul acestor 28 de zile te va ajuta:

  • sa iti gasesti echilibrul si linistea interioara
  • sa treci peste credintele limitative care iti opresc dezvoltarea
  • sa te eliberezi de emotiile distructive care iti distrug starea de bine
  • sa te conectezi si mai bine cu tine
  • sa stii ce sa faci in situatii limita
  • sa intelegi puterea cuvintelor si cum le poti folosi ca sa iti fie bine
  • sa echilibrezi relatia cu parintii tai
  • sa transformi in bine relatiile tale cu cei din jur pentru ca iti vei vindeca ranile relationale din copilarie

Nu uita ca inregistrarile tuturor webinariilor, materialele pe care le primesti, precum si toate celelalte bonusuri si beneficii, sunt ale tale pe viata. Poti reveni asupra lor ori de cate ori simti nevoia de un refresh, le poti analiza rand pe rand.

Iti multumesc ca faci tot ce tine de tine ca sa iti creezi propria ta fericire si nu mai lasi blocajele din copilarie sa iti afecteze viata de adult.

ANGAJAMENT


Persoanele cu epilepsie sau orice persoana aflata sub medicatie anxiolitica nu trebuie sa participe la acest curs. 

Informatiile, tehnicile, metodele si recomandarile pe care le facem nu au intentia de a constitui consiliere medicala. 

Prin cumpararea acestui curs declar ca accept aceste conditii si imi asum raspunderea pentru propriul proces de vindecare emotionala. 

Inteleg faptul ca acest curs imi ofera instrumente si ca progresul depinde intr-o mare masura de propria mea motivatie si de participare.

Formular comandă

Anca Pascu

Anca Pascu

Sunt Anca Pascu - Antreprenor, Success Life & Business Coach

Am o experienta de peste 25 de ani in rezolvarea problemelor reale ale oamenilor, cele care tin de dezvoltarea lor si de ceea ce ii framanta, si 19 ani de experienta in business (vanzari, banking, afaceri online, imobiliare, telecom, software, travel). 

Cu toate ca am activat in multe domenii si am multe pasiuni, cea mai mare pasiune a mea ramane sa ajut oameni. Sa ii ajut sa isi descopere potentialul, sa fie cea mai buna varianta a lor si sa creasca atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional, construind afaceri, cariere si vieti prospere. 

0744476707