Programul RESETAREA

Programul RESETAREA iti ofera claritate cu privire la posibilele obstacole pe care, personal, le ai in ajungerea la o stare de bine autentica cu tine si cu corpul tau.


Vei incepe sa te bucuri de o digestie mai buna, balonarile si constipatia raman situatii de domeniul trecutului, iar ca efecte secundare este foarte posibil sa scapi de durerile de cap, de kilogramele in plus, de fluctuatiile emotionale si vei incepe sa crezi si sa vezi ca cei mai buni ani sunt inainte, si nu cei din trecut.


In prima parte a Programului RESETAREA inveti cum sa iti prepari singura acasa probioticele, vii, eficiente si la un pret foarte accesibil.


Apoi, incepi sa integrezi mici ritualuri zilnice pentru oxigenare, hidratare si miscare, impreuna cu un meniu pentru reorganizare hormonala, meniu simplu dar consistent si chiar gustos cu variante pentru toti, de la vegani, raw vegani si vegetarieni si pana la cei care nu si-au propus sa renunte la carne si peste.


Inspre final, incepem sa descoperim cei mai importanti 7 hormoni care armonizeaza frumos un trup feminin atunci cand intra in echilibru sau il deformeaza atunci cand sunt in haos. Aici se face lumina si intelegem de ce este ideal sa slabim sau sa ne mentinem in conformitate cu structura noastra hormonala feminina, astfel evitam, prin tot felul de diete la moda, sa pierdem frumoasele forme feminime specifice genului feminin si sa evitam masculinizarea prin practici sportive extreme asa cum incepem sa vedem pe la sali, femei frumoase insa prea testosteronizate cu musculatura prea pronuntata si masculinizata. Nu, acesta nu este idealul arominiei feminine.


Ce ofera Programul RESETAREA:

  • Instructiuni clare si usor de urmat pentru preparare in casa a salatei probiotice
  • Retete si plan pentru echilibrare hormonala avand ca efect secundar echilibrarea greutatii corporale adica slabit sau ingrasat, in functie de nevoia organismului
  • Intelegerea jocului hormonal, in speta cei mai importanti 7 hormoni
  • Noi obiceiuri bune pro-armonie pe care, cu placere si usor le integrezi in viata de zi cu zi
  • Si multe altele...

Formular comandă

Mihaela Gheorghita - Consultant nutritie functionala

Mihaela Gheorghita - Consultant nutritie functionala

Dupa multi ani de cautari si provocari personale pe tema nutritiei, mi-am schimbat cariera de aproape 15 ani din zona industriei cosmeticelor de lux din Dubai, in zona nutritiei functionale, adica a nutritiei care si dovedeste ca hraneste si ca functioneaza.

Astfel, in 2009 am urmat cursul de Nutritie Constienta (Conscious Eating) cu dr. Gabriel Cousens in SUA, Arizona, apoi am urmat nenumarate cursuri de nutritie in Bucuresti si international online.

Invatand si aplicand multe in urma tuturor cursurilor, am constatat ca nu prea am unde sa mananc asa, adica nutritie functionala, decat la mine in bucatarie, preparat de mine, prin urmare m-am specializat si pe practica si producerea meniurilor in sine.

0736013760