SuperTeach Călărași 2021

Revenim în format cu prezență fizică pe parcursul unui zile, incluzând intervenții în plen și ateliere.

Detalii despre eveniment: https://www.superteach.ro/editii/calarasi-2021/

“Este nevoie de un sat pentru a crește un copil” este un proverb african care ne arată că o întreagă comunitate trebuie să asigure și să interacționeze pozitiv cu copiii pentru ca aceștia să crească într-un mediu sigur și sănătos.

  • Cum construim și dezvoltăm “satul” din jurul copiilor noștri?
  • Cum facem ca ,,împreună” să fie mai valoros decât ,,eu, singur”?
  • Cum stabilim și ducem mai departe valorile și convingerile comune familiei, școlii și comunității?
  • Cum asigurăm egalitate de șanse copiilor, în special în situații de criză când decalajele dintre copiii cu posibilități economice diferite devin și mai mari.
  • Cum dezvoltăm comunitatea în jurul școlii, atrăgând toți factorii implicați: familie, profesori, autorități locale și antreprenori?

Invitații noștri, persoane cu experiență și studii în diverse domenii, vor aborda aceste subiecte determinând participanții -profesori și părinți – să reflecteze la modul în care pot contribui la la conturarea lui ,,împreună”, a comunității din jurul școlii.

Formular comandă

Super Teach

SuperTeach este proiectul care promovează centrarea pe nevoile elevilor și formarea cadrelor didactice după principiile mentalității deschise. SuperTeach este inițiat de Asociația SuperTeach cu sprijinul Fundației Romanian Business Leaders, EDUCATIVA și al Institutului Dezvoltării Personale. 

0700000000