Webinar GRATUIT - 5 tehnici pentru abdomen plat pentru vara


Daca te numeri printre persoanele care doresc sa isi regleze tranzitul intestinal si sa scape de poftele necontrolate pentru mancarea nepotrivita, atunci acest Webinar GRATUIT este pentru TINE si vei afla:

  • In ce conditii apar poftele si cum scapam natural de ele
  • Cum scapi de constipatie
  • Puterea probioticelor
  • Cum iti prepari in casa remediul ieftin si eficient (primesti ghid practic la finalul webinarului)
  • Metode practice de reenergizare a zonei abdominale


Afla cum poti atinge cel mai bun confort abdominal pentru stare de bine, suplete si un costum de baie mai fit in aceasta vara!Formular comandă

Mihaela Gheorghita - Consultant nutritie functionala

Mihaela Gheorghita - Consultant nutritie functionala

Dupa multi ani de cautari si provocari personale pe tema nutritiei, mi-am schimbat cariera de aproape 15 ani din zona industriei cosmeticelor de lux din Dubai, in zona nutritiei functionale, adica a nutritiei care si dovedeste ca hraneste si ca functioneaza.

Astfel, in 2009 am urmat cursul de Nutritie Constienta (Conscious Eating) cu dr. Gabriel Cousens in SUA, Arizona, apoi am urmat nenumarate cursuri de nutritie in Bucuresti si international online.

Invatand si aplicand multe in urma tuturor cursurilor, am constatat ca nu prea am unde sa mananc asa, adica nutritie functionala, decat la mine in bucatarie, preparat de mine, prin urmare m-am specializat si pe practica si producerea meniurilor in sine.

0736013760