Workshop de gasire a MISIUNII tale in VIATA

✅ La finalul acestui Workshop, vei sti care este misiunea ta in viata, si ce ar trebui sa faci ca sa te simti implinit, si de asemenea, vei pleca cu un plan concret pas cu pas cu ce poti face ca sa iti indeplinesti misiunea in viata.

 

✅ Uneori suntem blocati si nu ne descoperim misiunea, nu avem o imagine clara despre ea. Ori, o descoperim, dar gasim ca este tardiv sau greu sa ne schimbam viata. Menirea coach-ului este sa te ghideze pe o „scurtatura” spre maiestrirea talentelor ascunse, devenind ceea ce visai sa devii. Daca lasam obstacolele sa ne impiedice sa ne realizam visurile, misiunea, atunci ne condamnam la nefericire. A-ti urma visul si a-ti gasi misiunea sunt cele mai importante lucruri, pe care le ai de facut in viata asta.

 

✅ Misiunea ta personala este un rezumat la ceea ce este important pentru tine, prioritatile tale, ce iti doresti sa obtii si ce iti doresti sa devii. Este o cale de a-ti asuma destinul si de a-l trai astfel incat actiunile tale sa fie sprijinite de ceea ce crezi in interiorul tau.


Formular comandă

Anca Pascu

Anca Pascu

Sunt Anca Pascu - Antreprenor, Success Life & Business Coach

Am o experienta de peste 25 de ani in rezolvarea problemelor reale ale oamenilor, cele care tin de dezvoltarea lor si de ceea ce ii framanta, si 19 ani de experienta in business (vanzari, banking, afaceri online, imobiliare, telecom, software, travel). 

Cu toate ca am activat in multe domenii si am multe pasiuni, cea mai mare pasiune a mea ramane sa ajut oameni. Sa ii ajut sa isi descopere potentialul, sa fie cea mai buna varianta a lor si sa creasca atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional, construind afaceri, cariere si vieti prospere. 

0744476707