WORKSHOP LIVE "Cum sa ai mai multa incredere in tine in DOAR 5 PASI"

Increderea personala este foarte importanta in viata de zi cu zi. Increderea in tine convinge. Increderea in tine asigura. Increderea in tine atrage. Increderea in tine incepe - creaza - si duce la bun sfarsit.


Alaturi de competenta, increderea in tine reprezinta o componenta de nelipsit in angrenajul SUCCESULUI pe toate planurile deoarece cand iti pierzi increderea in tine oamenii pur si simplu se orienteaza spre altceva sau altcineva.


Ce vei OBTINE in urma acestui WORKSHOP:

 

✴️ Vei putea sa percepi unele posibilitati si oportunitati pe care nu le vedeai inainte

 

✴️  Vei deprinde o serie de tehnici si metode extrem de puternice, care te vor ajuta sa te eliberezi de vechile credinte si sa actionezi constient, in directia cresterii tale personale, a stimei de sine si a increderii in fortele proprii

 

✴️ Vei deveni propriul antrenor, iti vei putea seta mintea pentru succes si implinire, pe toate planurile

 

 

Vei invata cum sa:

 

✴️ Navighezi mai usor prin perioadele dificile pentru ca iti vei castiga sau recastiga increderea in tine

 

✴️ Implementezi obiceiuri sanatoase care sa te ajute sa nu iti mai pierzi niciodata stima de sine si sa ai mereu incredere in capacitatile si forta ta interioara

 

✴️  Te bucuri de o viata frumoasa cu reusite pe toate planurile, exact asa cum meriti!Investeste doar 90 de minute din timpul tau pentru:

 

✴️ a constientiza care sunt acele limitari care nu iti dau voie sa iti atingi potentialul maxim si sa devii cea mai buna varianta a ta

 

✴️ a afla cum sa iti remodelezi valorile si sa incepi sa traiesti in concordanta cu acestea

 

✴️ a invata cum sa depasesti blocajele si gandurile negative care te-au tinut pe loc

 

✴️ a afla cum sa treci cu usurinta peste criticile celor din jur

 

✴️ a invata cum sa iti gasesti mai usor un scop si sa incepi sa iti traiesti misiunea

 

✴️ a-ti creste increderea si stima fata de sine, ca sa poti sa obtii tot ce ti-ai propus

  

Asa va arata noua ta viata, la sfarsitul Workshopului, dupa ce te vei fi eliberat de piedicile (fie puse de altii, fie de tine insuti) care ti-au distrus increderea in tine


Pana luni, 21.06.2021 la ora 23:59 vei beneficia de OFERTA SPECIALA de 127 RON in loc de 597 RON.

Beneficiezi de o reducere de 79%

 

* Incepand de marti, pretul va fi 157 RON.

 

Acesta poate fi unul din acele momente in care sa dovedesti ca nu iti este jena sau rusine sa ceri ajutorul. Din contra.

Incepi sa nu mai vezi obstacole in loc de oportunitati, incepi sa iti dai seama ca un esec este doar un motiv ca sa iti schimbi abordarea, nu ca sa renunti.

Acum este momentul sa iti schimbi abordarea daca ceea ce ai facut pana acum nu pare sa functioneze...


Stii ce fac diferit oamenii de succes, de ajung sa isi indeplineasca toate obiectivele? Incearca tot felul de lucruri si de abordari diferite, pana reusesc sa ajunga acolo unde si-au propus.

Formular comandă

Anca Pascu

Anca Pascu

Sunt Anca Pascu - Antreprenor, Success Life & Business Coach

Am o experienta de peste 25 de ani in rezolvarea problemelor reale ale oamenilor, cele care tin de dezvoltarea lor si de ceea ce ii framanta, si 19 ani de experienta in business (vanzari, banking, afaceri online, imobiliare, telecom, software, travel). 

Cu toate ca am activat in multe domenii si am multe pasiuni, cea mai mare pasiune a mea ramane sa ajut oameni. Sa ii ajut sa isi descopere potentialul, sa fie cea mai buna varianta a lor si sa creasca atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional, construind afaceri, cariere si vieti prospere. 

0744476707