Workshop LIVE de descoperire a valorilor tale

Totul in viata se rezuma la valorile tale si, mai ales, la cum le pozitionezi in viata ta.


✅ Ce este cel mai important pentru tine in viata in acest moment?

Gasesti intotdeauna timp pentru lucrurile cu adevarat importante pentru tine. Cand sustii ca nu ai timp pentru ceva, de fapt spui ca altceva e mai important pentru tine. Modul in care iti petreci timpul, lucrurile cu care te incojuri zi de zi, chiar si cheltuielile pe care le faci, sunt un indiciu puternic pentru valorile tale.✅ Despre toate astea, si nu numai, vom discuta in cadrul workshop-ului, atunci cand vom lucra impreuna pe baza testului de valori al Dr. Demartini si unde vei afla care sunt, intr-adevar, valorile tale.


✅ Lucrurile care se afla pe primele locuri in testul de valori formeaza fundatia perceptiilor, deciziilor si actiunilor tale si sunt cheia pentru a duce o viata fericita si implinita, pentru ca atunci cand iti traiesti viata in concordanta cu valorile tale vei fi mult mai autentic, increzator in tine si in ceea ce poti sa realizezi.


Formular comandă

Anca Pascu

Anca Pascu

Sunt Anca Pascu - antreprenor, business & life coach si pasiunea mea cea mai mare este sa ii ajut pe oameni sa se dezvolte atat personal, cat si profesional, intr-un timp scurt, punandu-la la dispozitie tehnici si instrumente foarte puternice si practice cu care isi pot schimba in bine viata, devenind cea mai buna versiune a lor.

0744476707