Workshop LIVE de gasire a misiunii TALE in VIATA


Uneori suntem blocati si nu ne descoperim misiunea, nu avem o imagine clara despre ea. Ori, o descoperim, dar gasim ca este tardiv sau greu sa ne schimbam viata. Menirea coach-ului este sa te ghideze pe o „scurtatura” spre maiestrirea talentelor ascunse, devenind ceea ce visai sa devii. Daca lasam obstacolele sa ne impiedice sa ne realizam visele, misiunea, atunci ne condamnam la nefericire. A-ti urma visul si a-ti gasi misiunea sunt cele mai importante lucruri, pe care le ai de facut in viata asta.


Misiunea ta personala este un rezumat la ceea ce este important pentru tine, prioritatile tale, ce iti doresti sa obtii si ce iti doresti sa devii. Este o cale de a-ti asuma destinul si de a-l trai astfel incat actiunile tale sa fie sprijinite de ceea ce crezi in interiorul tau.

Formular comandă

Anca Pascu

Anca Pascu

Sunt Anca Pascu - antreprenor, business & life coach si pasiunea mea cea mai mare este sa ii ajut pe oameni sa se dezvolte atat personal, cat si profesional, intr-un timp scurt, punandu-la la dispozitie tehnici si instrumente foarte puternice si practice cu care isi pot schimba in bine viata, devenind cea mai buna versiune a lor.

0744476707