Workshop LIVE pentru un 2021 de Succes

Cat de importanta este indeplinirea obiectivelor pentru tine?

✅ Raspunsul este evident, foarte importanta, insa adevarata intrebare e cat de important este sa ne setam obiectivele, sa le scriem pe foaie, si sa avem un plan clar pentru indeplinirea lor?

Raspunsul, in 9 din 10 cazuri, este „Eu stiu ce vreau, nu trebuie sa imi scriu pe foaie, nu imi trebuie un plan”

✅ De fiecare data cand aud acest raspuns stiu ca persoana cu care vorbesc nu are nici cea mai mica idee ce este un obiectiv si confunda obiectivele cu dorintele sau visurile, iar un obiectiv fara un plan de actiune, va ramane intotdeauna la stadiul de vis.

Harvey Mackay spunea: „Un vis e doar un vis. Un obiectiv este un vis cu un plan si un termen limita”.

Un alt raspuns, mult mai frecvent, este: "Nu am timp". Pentru acestia am urmatorul raspuns:

"Gasesti intotdeauna timp pentru lucrurile cu adevarat importante pentru tine. Cand sustii ca nu ai timp pentru ceva, de fapt spui ca altceva e mai important pentru tine".

✅ Cum te va ajuta acest Workshop ca obiectivele pe care ti le vei seta la cumpana dintre ani, si nu numai, sa nu mai ramana doar niste visuri sau mai rau, niste lucruri scrise pe o foaie.

🎯 In acest workshop vei afla pas cu pas care este metoda cea mai simpla si practica de atingere a scopurilor tale.

🎯 Vom lucra atat la nivelul subcontientului, cat si la cel al constientului, privind setarea de obiective, si ce actiuni trebuie sa faci pentru a le atinge

  • intotdeauna putem compara mintea noastra cu un iceberg, partea care nu se vede - subconstientul este mult mai adanc si are un rol mult mai mare in procesul de gandire decat ne imaginam
  • daca lucram cu subconstientul nostru, vom avea rezultate mult mai rapide, ne vom atinge obiectivele mult mai usor si cu mai putin efort
  • constientul este cel care ne ghideaza in viata de zi cu zi, implica planificarea, rationamentul logic si combinarea ideilor. Insa, tot acesta ne impune anumite limite, asadar lucrand cu constientul, ne putem depasi limitele mult mai usor.

🎯 La finalul workshop-ului vei sti cum poti sa iti indeplinesti acele obiective si ce actiuni sa intreprinzi.

Formular comandă

Anca Pascu

Anca Pascu

Sunt Anca Pascu - Antreprenor, Success Life & Business Coach

Am o experienta de peste 25 de ani in rezolvarea problemelor reale ale oamenilor, cele care tin de dezvoltarea lor si de ceea ce ii framanta, si 19 ani de experienta in business (vanzari, banking, afaceri online, imobiliare, telecom, software, travel). 

Cu toate ca am activat in multe domenii si am multe pasiuni, cea mai mare pasiune a mea ramane sa ajut oameni. Sa ii ajut sa isi descopere potentialul, sa fie cea mai buna varianta a lor si sa creasca atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional, construind afaceri, cariere si vieti prospere. 

0744476707