Funcționalități

Extraordinar de simplu


Acum este mult mai ușor și rapid să administrezi evenimentele tale. Din câteva clickuri îți poți crea și personaliza evenimentul dorit și poți începe să vinzi imediat.

Personalizabil

Îți poți crea și personaliza evenimentul în cele mai mici detalii, de la opțiuni avansate de preț și pana la scadența facturilor.

Adaptabil

Formularul de comandă este optimizat pentru toate tipurile de echipamente și mai ales pentru mobil

Automat

Uită de verificarea și validarea manuală a înscrierilor, acum totul este automat, tu te poți ocupa de altceva.

Control complet

Știi în orice moment ce se întâmplă cu evenimentul tău, câte bilete ai vândut și ce ai încasat.

Fără limite

Totul este permis, nu ai limite la număr utilizatori, evenimente, participanți sau orice alte elemente esențiale.

Suport

Suntem lângă tine să te ajutăm cu orice ai nevoie pentru a realiza evenimente extraordinare.

Uită de listele în Excel și fă-ți viața mai ușoară!

Adaptabil la nevoile tale

Am dezvoltat această soluție prin experiența noastră directă și prin feedback-ul extraordinar primit de la organizatorii ce o utilizează. Vei regăsi tot ce ai nevoie pentru a realiza evenimente de succes rapid și foarte ușor. Poți alege unul din pachetele create special pentru nevoile tale.


Marketing

Poți integra foarte ușor campania ta de Marketing cu Heme, indiferent că utilizezi Google Analytics, Google Adwords sau Facebook Pixel.

Afiliați

Poți crește vânzările rapid cu ajutorul afiliaților. Ai tot ce îți trebuie pentru a crea conturi si coduri de urmărire a comenzilor, iar afiliații tăi au propriul lor cont în care urmăresc încasările.

Comunicare

Ai controlul în cel mai mic detaliu asupra conținutului mesajelor trimise participanților. Ai chiar și un editor HTML ce-ți permite să organizezi conținutul așa cum îți dorești.

Rapoarte

Poți afla în orice moment informații complete despre starea comenzilor, a participanților înscriși și multe alte detalii și poți exporta în Excel pentru prelucrări suplimentare.

...

Apreciez în primul rând disponibilitatea și proptitudinea de a oferi consultanță pe parcursul colaborării. Aplicația este de mare ajutor pentru organizatorii de evenimente și recomand utilizarea acesteia.


Carmen Ciocian, Libero Events
Carmen Ciocian, Libero Events

Utilizarea aplicației dumneavoastră pentru evenimentele noastre corporate a fost o decizie inspirată, având în vedere rezultatele remarcabile pe care le-am avut în ceea ce privește calitatea, viteza și timpul utilizat.


Daniel Crainic, Imobiliare.ro
Daniel Crainic, Imobiliare.ro

Aplicația Heme te ajută enorm, e ca și cum ai avea un asistent care lucrează pentru tine zi și noapte. M-a ajutat să automatizez fluxul înscrierilor la evenimentele mele live, dar și la cursurile online.


Dragos Stoian, Speaker, Trainer, Blogger
Dragos Stoian, Speaker, Trainer, Blogger

Startup


0 / lună

fără abonament, plătești doar după ce încasezi
Pay As You Go*

tot ce ai nevoie când începi organizarea de evenimente

Începe acum

Recomandat

Business


29 / lună

pentru un abonament anual, altfel 49€/lună
Pay As You Go*

pachetul complet pentru a realiza evenimente extraordinare

Începe acum

Corporate


79 / lună

pentru un abonament anual, altfel 99€/lună
negociabil*

servicii extra pentru companiile ce doresc să ofere tot ce e mai bun

Începe acum

PayAsYouGo - plătești doar un comision de 4.2% (minim 4 lei/comanda) în momentul încasării comenzii și nimic înainte sau lunar. În valoarea comisionului nu este inclusă taxa de procesare a plaților prin card și transfer bancar de către Mobilpay, în valoare de 0.99%+TVA din valoarea biletelor emise. Pachetele cu abonament lunar oferă servicii de suport suplimentare.
Se pot achiziționa pachete de SMS pentru notificări suplimentare. Integrarea cu serviciile 3rd party este în stare beta.

Alăture-te prietenilor noștrii și adaugă numele evenimentului tau mai jos.

...
...
...
...
...
...

Fii la curent


Abonează-te pentru a fi la curent cu toate noutățile și îmbunătățirileFaq

Intrebări frecvente


Trimite-ne un email cu întrebarea ta dacă nu găsești răspunsul în lista de mai jos și îți vom răspunde în cel mai scurt timp

Cum mă poate ajuta Heme?

Heme este o aplicație ce îți permite să automatizezi înregistrarea participanților la evenimentele tale în așa fel încât tu să te poți ocupa de celelalte aspecte importante ale organizării.

Organizez cursuri și seminarii, pot folosi Heme?

Bineînțeles că poți. Heme îți permite să îți ușurezi extraordinar de mult munca cu înregistrarea, plata și validarea particianților, fie ca sunt 20 sau 20.000.

Pot factura cu Heme?

Poți face mai mult de atât. Poți automatiza emiterea facturilor proforme și fiscale și să uiți de alte programe de facturare.

Cum se încasează banii prin Heme?

Plata se face la un interval de 4 zile de la încasare. În plus ai posibilitatea să alegi tu momentul decontării.

Care este comisionul pentru plata online?

Comisionul pentru toate tranzacțiile este cel standard al Mobilpay, 0.99% plus TVA.

Cine procesează plățile online?

Lucrăm cu cel mai performant procesator de plăți din România, MobilPay. Toate tranzacțiile respectă cele mai înalte protocoale de securitate pentru tranzacțiile online.

De ce există plata lunară/anuală?

Dorim să fim căt mai aproape de tine și să te ajutăm cu toate aspectele evenimentelor tale. Prețul plătit reprezintă suportul de calitate oferit și serviciile adiționale.

Pot testa Heme?

Bineînteles. Alege pachetul gratuit sau orice alt pachet și ai 14 zile de utilizare gratuită. Ține cont totuși că în această perioadă se oprește comisionul minim și cel online pentru toate tranzacțiile.

Nu am cunoștințe tehnice, pot utiliza Heme?

Oricine poate utiliza Heme, chiar și fără cunoștiințe tehnice. Dacă ai nevoie de ajutor suplimentar îți stăm la dispoziție.

Folosesc altă aplicație pentru trimis emailuri, cum fac?

Dacă utilizezi MailChimp sau ActiveCampaign este ca și rezolvat. Dacă utilizezi altă aplicație scrie-ne și facem tot posibilul să o adăugăm cât mai curând.

Fac campanii online, cum fac în Heme cu acestea?

Am integrat în Heme cele mai utilizate servicii de tracking existe, precum Google Analytics, Google AdWords, Facebook Pixel, Hotjar, WebminarJam.

Pot să fac abonament doar pe o lună sau două?

Suntem foarte flexibili, de aceea ai posibilitatea să alegi singur perioada pentru care utilizezi aplicația, o lună, două, trei, un an sau altă perioadă.

Contactați-ne


Dorești să aflii mai multe informații?

Nu ezita să ne contactezi prin email sau telefon.


Pictor Ion Andreescu nr. 1
București 021423, România

heme @ heme.ro
+40 751 253 100