ADN Antreprenor. TOUGH TIMES CALL FOR BRAVE MINDS

ADN Antreprenor este locul unde marii antreprenori se întâlnesc pentru a face schimb de idei, a crea parteneriate și pentru a găsi inspirație să conducă afaceri de succes. Antreprenorii care au în ADN rezistența la incertitudine profundă, urcă pe scena evenimentului pentru a pune în lumină soluțiile acestora în contextul provocări recente, dar cu accent pe concepte precum agilitate, reziliență și tranziție.

Alăturați-vă acestui eveniment unic pentru a vă îmbunătăți abilitățile de leadership și pentru a vă dezvolta afacerea la un nivel superior.


O singură zi de eveniment oferă șansa de a-i asculta și cunoaște pe unii dintre cei mai importanți antreprenori români, de a primi cele mai bune sfaturi de business, de a vă conecta cu o comunitate care poate avea un cuvânt de spus în accelerarea succesului afacerii voastre.


La ADN Antreprenor te poți întâlni cu potențiali parteneri de business, companii și antreprenori care doresc să creeze conexiuni durabile. Evenimentul oferă cel mai potrivit context pentru networking cu profesioniști care au construit afaceri impresionante.


Scena ADN Antreprenor reunește, ca de fiecare dată, nume cheie din antreprenoriat. Cei mai performanți fondatori, creatori, investitori și antreprenori vin pe scena Biz pentru a oferi participanților o doză din experiența lor de succes.

Formular comandă

Revista BIZ

Revista BIZ

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

0723443150