BrandRO - Topul celor mai puternice branduri românești

Iubim brandurile. Relaționăm cu ele. Trăim intens povestea lor. Le cumpărăm sau aspirăm la ele. Ne bucurăm să vedem că multe dintre mărcile care ne înconjoară sunt românești. Cu unele am crescut și ne-au marcat istoria personală, altele și-au făcut loc recent în lumea noastră. BrandRo este evenimentul care aduce în prim-plan evoluția și revoluția brandingului local și global și prezintă cele mai puternice branduri românești.

Brandingul a evoluat în ultimii ani de la o simplă funcţie a advertisingului la o componentă esenţială în strategia de business cu rol decisiv în lupta pentru diferenţiere pe o piaţă din ce în ce mai aglomerată în oferte care mai de care mai atractive. Succesul se măsoară în capacitatea de a transforma brand awareness-ul în preferinţă şi loialitate, în capacitatea de diferenţiere şi în arta de a spune o poveste relevantă.

Evenimentul BrandRo împreună cu lansarea studiului “Cele mai puternice 50 de branduri din România” reprezintă încă o contribuţie a brandului Biz la dezvoltarea industriei de branding în România.


Formular comandă

Revista BIZ

Revista BIZ

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

0723443150