Cum sa ai o Viata mai Echilibrata si fara Stres, in vreme de Pandemie in DOAR 8 saptamani

E natural ca in contextul pandemiei sa ne ingrijoreze ziua de maine. Totul este acoperit de incertitudine, instabilitate si necunoscut. Este normal sa simtim stresati si tematori. Totul este in continua schimbare, nu mai putem prezice nimic, iar asta este un total "shut down" pentru creierul nostru.

Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ramanem cu aceste frici si anxietati, pentru ca nu vom face decat sa ne adancim intr-o spirala descendenta care ne va afecta viata pe toate planurile

Daca simti ca in aceste momente iti este imposibil sa iti gasesti linistea, echilibrul si implinirea, indiferent cate eforturi ai depune, te afli in locul potrivit.


Programul "Cum sa ai o Viata mai Echilibrata si fara Stres, in vreme de Pandemie in DOAR 8 saptamani" te va ajuta sa iti redobandesti echilibrul si sa iti schimbi viata in bine.

Vei avea:

  • relatii mai profunde si mai frumoase cu familia ta
  • o sanatate mult mai buna
  • o cariera mult mai implinita pentru tot restul vietii

NU doar pentru perioada aceasta!


Am pus in acest program tot ce am invatat de-a lungul timpului si cum reusesc sa gasesc solutii acolo unde altii vad doar probleme si panica. 

Exista tehnici prin care poti sa te relaxezi si sa nu te mai stresezi, sunt anumiti pasi prin care vei putea scapa de presiunea pe care o simti acum. Chiar mai mult, vei incepe sa vezi si partea pozitiva a intregii situatii.

Formular comandă

Anca Pascu

Anca Pascu

Sunt Anca Pascu - Antreprenor, Success Life & Business Coach

Am o experienta de peste 25 de ani in rezolvarea problemelor reale ale oamenilor, cele care tin de dezvoltarea lor si de ceea ce ii framanta, si 19 ani de experienta in business (vanzari, banking, afaceri online, imobiliare, telecom, software, travel). 

Cu toate ca am activat in multe domenii si am multe pasiuni, cea mai mare pasiune a mea ramane sa ajut oameni. Sa ii ajut sa isi descopere potentialul, sa fie cea mai buna varianta a lor si sa creasca atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional, construind afaceri, cariere si vieti prospere. 

0744476707