NEW AGRO - Growing Business


Industria agricolă în ansamblu se confruntă cu provocări uriașe, de la creșterea costurilor cu aprovizionarea, lipsa forței de muncă și schimbarea preferințelor consumatorilor pentru transparență și durabilitate. 


Evenimentul se adresează consultanților și specialiștilor în agrobusiness, antreprenorilor, fermierilor și inovatorilor. Prin această conferință, oamenii își pot îmbunătăți cunoștințele despre tehnicile avansate pentru a crește productivitatea in diverse ramuri agricole și pot împărtăși opiniile și ideile.


New Agro înseamnă automatizare și practici moderne, inclusiv actualizări privind politica agricolă.


Evenimentul va reuni specialiști, investitori, inovatori din industria agricolă, ce vin cu informații și inovații care schimbă perspectiva și abordarea unui domeniu tradițional, dar care trece prin transformări importante sub impactul noilor tehnologii.


Temele au scopul de a împărtăși și globaliza cunoștințele despre tendințele și evoluțiile recente și tehnicile inovatoare pe diverse teme precum Biotehnologia Agricolă, Agricultura Organică, Inginerie Agricolă și Inovații, Agronomie și Științe ale Culturilor, Agricultură și Securitate Alimentară, Agricultură Climatică Inteligentă, Agricultură Digitală, Agricultură durabilă.


Invitații Biz te așteaptă să participi la o experiență de învățare completată cu sesiuni de întrebări și răspunsuri și networking.

Formular comandă

Revista BIZ

Revista BIZ

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

0723443150